Het leggen van bestrating is een vak apart, een vak dat wij als geen ander beheersen. Wilt u uw oprit, tuinpad of terras volgens uw wensen laten bestraten? U kunt bij ons terecht voor bestrating van bijvoorbeeld natuursteen, gebakken steen en zelfs beton. Ook het leggen van fraaie sierbestrating voeren wij graag voor u uit. Dit kunnen wij voor u doen in elk gewenst patroon. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u, om uw wensen duidelijk te krijgen en u te laten zien wat er mogelijk is.

(Sier)bestrating aanleggen doen wij van begin tot eind. Wij voeren ten eerste het grondwerk vooraf uit. Eventueel plantmateriaal en wortels worden verwijderd, indien nodig wordt zand gestort en de grond wordt geëgaliseerd. Vervolgens gaan onze vakmensen aan het werk om de bestrating perfect egaal te leggen, in het patroon dat met u is afgesproken. De bestrating zelf is van hoge kwaliteit en is afkomstig van betrouwbare leveranciers waar wij al lang mee samenwerken. Deze leveranciers bieden volop keuze, zodat we ook aan u de bestrating kunnen leveren die u mooi vindt en die binnen uw budget past.

Bestrating aanleggen kunnen wij doen als onderdeel van een algehele tuinaanleg, maar ook als losse dienst. Als u contact opneemt, informeren wij u graag verder.